Sök

Solen börjar äntligen kika fram på riktigt och det känns som att den efterlängtade våren nått Luleå och restaurang Arkipelag. Efter en minst sagt utmanande och händelserik vinter blickar vi framåt mot nya ljusare tider, och inte minst vår allra första sommar i Kuststad.Det är mycket som händer just nu och många pusselbitar ska falla på plats innan vi välkomnar utesäsongen som är på väg med stormsteg. Uteserveringar ska byggas och inredas, menyer ska planeras, teamet ska utökas, samarbeten planeras..

Bakom kulisserna snurrar maskineriet på högvarv och vi älskar varje sekund av det!I och med detta har vi valt att pausa vår lunchservering från och med påskveckan på obestämd tid. Vi kommer istället erbjuda förlängda öppettider av butiken där det kommer finnas sallader och smörgåsar för Take Away tillsammans med våra bageriprodukter - som vårt älskade manitobabröd samt Jeanettes härliga sötsaker och mycket, mycket mer!Så nästa gång du är sugen på middag, fika, ett glas vin eller något annat gott i Luleå, kom gärna förbi oss på restaurang Arkipelag i vackra Kuststad!


Häng med oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om allt som händer! Instagram och Facebook

På Arkipelag tror vi starkt på att hylla Norrbotten, alla duktiga kreatörer, entreprenörer, konstnärer och eldsjälar som hjälper till att göra Norrbotten till en härlig plats att leva och bo. I en serie som vi kallar "Arkipelag Gillar" letar vi upp olika personer och företag som vi tycker förtjänar att synas och höras.


Först ut är Erica Huuva Design. På tisdagen 24/11 höll Pia en livesändning från Arkipelag där du fick möjlighet att se Ericas vackra smycken och även det fantastiska konstverket som pryder vår vägg, Árran Giedgit - Stenarna vid eldstaden.

Ericas vackra smycken tillverkas för hand i silver och är för det mesta tillverkat av återvunnet material. På ericahuuvadesign.com hittar du otroligt fina julklappar i form av örhängen, broscher, halsband, ringar och konstkort.


Här ser du livesändningen i efterhand.På grund av regeringens nya råd och restriktioner väljer vi att stänga Arkipelag tillfälligt för sittande gäster. Vi värnar om dig, vår personal och vill mer än allt se ett stopp på denna pandemi.

Vi kommer fortsätta att erbjuda god och vällagad take away i form av lunch, middag, Arkipelagpåsar (trerättersmiddag inför helgen), nybakat bröd, bullar, chokladpraliner och mycket annat gott. Följ oss gärna på våra sociala medier Facebook och Instagram för att hålla koll på alla våra senaste erbjudanden.

Goda bullar bakas tisdag - lördag