Arkipelagpåsen - Vecka 19 - 2 personer.

Artikelnr 00145
599.00kr
En härlig trerättersmiddag som du avnjuter hemma. Förrätt och dessert är klart i påsen.
Finns i lager
1
Produktdetaljer

OBS - ändrade tider i veckan! Påsen kan hämtas onsdag från 12 och torsdag från 16.

En härlig trerättersmiddag som du avnjuter hemma. Förrätt och dessert är klart i påsen, varmrätten är förberedd och tillagas enkelt efter instruktioner i påsen.

Förrätt: Skaldjurssoppa med fänkål och morot samt krutonger.

Varmrätt: Lammrostbiff serveras med betor och getost samt balsamicosky.

Dessert: Vitchokladmousse med havresmul och jordgubbscurd.

Erik Grödahls vintips:

Förrätt: Skaldjursoppa med fänkål & morot samt krutonger

Jag fortsätter med världens fredligaste revolution ”The Sherry Revolution by Erik Grödahl”, den här veckan har jag valt den halvtorra Vintrys Blend of Amontillado (Nr 8247, pris 69,-). Serveringstemperatur 13-15 grader.

Varmrätt: Lammrostbiff serveras med betor och getost samt balsamicosky

Les Sorts Selecció 2018 (Nr 70217, pris 119.-)Ett varmfruktigt och medelfylligt vin från Montsant i Katalonien i nordöstra Spanien som balanserar sötman från betorna på ett utmärkt sätt och gör detta till en härlig vin- och smakupplevelse. Serveringstemperatur runt 17-18 grader, ställ in i kylen ca 30 minuter innan servering. Öppna gärna vinet ett par timmar innan servering och häll på karaff, när du ställer in det i kylen kan du täcka öppningen i karaffen.

Dessert: Vitchokladmousse med havresmul och jordgubbscurd

Braida Brachetto d’Aqui 2019 (Nr 6260, pris 99,-) blir utmärkt. Serveringstemperatur 10-12 grader.

Spara denna produkt för senare användning