En härlig trerättersmiddag som du avnjuter hemma. Förrätt och dessert är klart i påsen.
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Påsen hämtas fredag och lördag 12 - 18.
En härlig trerättersmiddag som du avnjuter hemma. Förrätt och dessert är klart i påsen, varmrätten är förberedd och tillagas enkelt efter instruktioner i påsen.
Förrätt Skaldjursoppa med vitlökskrutonger och aioli.
Varmrätt Kalvytterfilé med dillkokta morötter, potatispuré samt skaldjurssås.
Dessert Citron och vaniljpannacotta.
Erik Grödahls vintips:
Förrätt: Jag fortsätter med världens fredligaste revolution ”The Sherry Revolution by Erik Grödahl”, den här veckan har jag valt den halvtorra Vintrys Blend of Amontillado (Nr 8247, pris 69,-). Serveringstemperatur 13-15 grader.
Varmrätt: Utmaningen här ligger är räkorna i skaldjurssåsen, så valet blir ett vitt vin, Stoneleigh Latitude Chardonnay 2019 (Nr 6360, pris 129,-). Serveringstemperatur runt 12 grader. Vinet finns även i halvflaska för 70,- på Storheden och Skutviken.
Dessert: Jag måste variera mig bland Moscatovinerna från Piemonte, så det blir Castiôn Moscato d'Asti 2020 (Nr 7873, pris 95,-). Serveringstemperatur 10 grader.