top of page

Provningar med Erik Grödahl på Arkipelag Luleå

Erik Grödahl är en vinmästare som regelbundet är värd för ölprovningar, vinprovningar, mässor och mycket mer. Han är kunnig om allt som har med alkohol att göra och delar alltid gärna med sig av sin expertis till andra.

 

Oavsett om du är en erfaren finsmakare eller helt nybörjare, kommer du säkert att lära dig något av Erik. Scrolla ned för att se framtida provningar på restaurang Arkipelag i Luleå.

Erik_9_1280x1920.jpg

VINTRENDER ON TOUR

LÖRDAG 4 FEBRUARI 2023 KL. 12:00

Hitta dina favoriter inför vårvintern på Vintrender on Tour – Piteå Edition”. Du får möjlighet att prova runt 100 viner i alla stilar och kulörer. Det finns möjlighet att köpa både tapasbrickor och andra lättare rätter till vinerna.

Ordinarie pris för entré inklusive att prova de viner du önskar är 375,-, medlem i Munskänkarna betalar 325,-. Anmälan till erik@grodahl.se


Klockan 20.00 blir det en trerätters middag med vinpaket, pris 850,-.
Meny kommer vecka 2 2023.

---------------------------------------------

CHAMPAGNEPROVNING MED ERIK GRÖDAHL

LÖRDAG 1 APRIL 2023 KL. 15:00

På den här provningen får du prova tre Champagner och tre mousserande referensviner från Frankrike, Tyskland och Italien från småodlare. Vinerna serveras tillsammans med matchande tilltugg.

 

Det finns ingen dryck som är så förknippad med glädje, skratt, myter, citat och historier som Champagne, på den här lättsamma och roliga provningen får du höra några av dem. Jag kommer att prata om druvor, framställning, olika stilar, men fokus ligger på att kombinera dessa fantastiska bubblor med olika tilltugg.

För mer info mejla erik@grodahl.se eller ring 076-039 33 33.         

bottom of page