top of page

Provningar med Erik Grödahl på Arkipelag Luleå

Erik Grödahl är en vinmästare som regelbundet är värd för ölprovningar, vinprovningar, mässor och mycket mer. Han är kunnig om allt som har med alkohol att göra och delar alltid gärna med sig av sin expertis till andra.

 

Oavsett om du är en erfaren finsmakare eller helt nybörjare, kommer du säkert att lära dig något av Erik. Scrolla ned för att se framtida provningar på restaurang Arkipelag i Luleå.

Erik_9_1280x1920.jpg

KOMMANDE PROVNINGAR

15/4 12-16 Vintrender on Tour - Luleå Edition 2023

27/5 Italienska viner och smaker

10/6 Vintrender

8/7 13.00 ”Vart är vi på väg?” – Vin 

22/7 13.00 ”Vart är vi på väg?” – öl 

29/7 13.00 Champagneprovning

Champagneprovning

3/6 13.00

 

Det finns ingen dryck som skapar så mycket glädje som bubbel. På den här provningen får du prova tre Champagner och tre mousserande referensviner från Frankrike, Tyskland och Italien från småodlare. Vinerna serveras tillsammans med matchande tilltugg.
Det finns ingen dryck som är så förknippad med glädje, skratt, myter, citat och historier som Champagne, på den här lättsamma och roliga provningen får du höra några av dem. Jag kommer att prata om druvor, framställning, olika stilar, men fokus ligger på att kombinera dessa fantastiska bubblor med olika tilltugg.
Pris 555,-.

För mer info eller anmälan mejla erik@grodahl.se eller ring 076-039 33 33.
Varmt välkomna!

Italienska viner & smaker 

Extrainsatt pga. stort intresse 27/5 12.00 Arkipelag

Italien får det att vattnas i munnen på alla mat- och vinälskare och här skall vi göra en rundresa i mellersta- och norra Italien. Vi kommer att prova 6 viner, mousserande, vitt, rött och sött som serveras tillsammans med matchande tilltugg. Det här blir en lättsam och lustfylld provning med fokus på fantastiska kombinationer, på köpet får du nyvunnen kunskap.

 

Priset för denna helhetsupplevelse är 555,-. För mer information eller anmälan, mejla erik@grodahl.se eller ring/sms:a 076-039 33 33.

Italienska viner & smaker 

Fullbokad med väntelista 27/5 15.00 Arkipelag

Italien får det att vattnas i munnen på alla mat- och vinälskare och här skall vi göra en rundresa i mellersta- och norra Italien. Vi kommer att prova 6 viner, mousserande, vitt, rött och sött som serveras tillsammans med matchande tilltugg. Det här blir en lättsam och lustfylld provning med fokus på fantastiska kombinationer, på köpet får du nyvunnen kunskap.

 

Priset för denna helhetsupplevelse är 555,-. För mer information eller anmälan, mejla erik@grodahl.se eller ring/sms:a 076-039 33 33.

Vintrender on Tour - Summer Edition Luleå

10/6 12:00 - 16:00 Arkipelag

Vintrender on Tour - Summer Edition Luleå 2023: Fokus på sommarens festliga viner! Utforska ett brett urval av mousserande, rosé, krispiga vita och mustiga röda grillviner. Begränsat antal platser, endast 90 biljetter tillgängliga - boka din biljett idag! Ordinarie entrépris (inklusive vinprovning) är 375 kr, medlemmar i Munskänkarna betalar 325 kr. Anmäl dig genom att skicka e-post till erik@grodahl.se.

Utöver detta erbjuds även en trerätters middag med vinpaket kl. 17:30. Menyn presenteras i mitten av maj och priset för middagen är 850 kr. Anmäl dig till middagen genom att kontakta erik@grodahl.se. Varmt välkomna till en smakfull upplevelse!

Vart är vi på väg – tema vin

8/7 13:00 - 14:30 Arkipelag

"Vart är vi på väg" återkommer till Arkipelag med fem spännande destinationer! I denna lekfulla och roliga upplevelse, kombineras vinprovning med kreativt tänkande. Fem viner serveras och uppgiften är att gissa vilka destinationer som döljer sig bakom dem - det kan vara ett land, en stad, tätort, flod eller ö. Poäng delas ut på skalan 10, 8, 6, 4 och 2, beroende på hur tidigt du gissar rätt.

Ta med dig vännerna för några trevliga timmar fyllda med skratt och överraskningar! Ni får prova fem viner ackompanjerade av passande tilltugg. Priset för denna unika upplevelse är 495 kr per person.

För mer information eller bokning, kontakta oss på erik@grodahl.se eller ring/sms:a 076-039 33 33.

Vart är vi på väg – tema öl

22/7 13:00 - 14:30 Arkipelag

"Vart är vi på väg?" fortsätter sin resa, denna gång med öl i glasen! Uppgiften är att hitta fem destinationer genom att använda kreativt tänkande. Destinationen kan vara ett land, en stad, tätort eller ö. Denna lekfulla och roliga upplevelse bjuder på många skratt, så bjud med vännerna för några trevliga timmar tillsammans.

Ni får prova fem olika ölsorter, serverade med smakrika tilltugg som passar perfekt till varje öl. Priset för denna upplevelse är 495 kr per person.

För mer information eller bokning, skicka ett e-postmeddelande till erik@grodahl.se eller ring/sms:a 076-039 33 33.

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll med "Vart är vi på väg?" och ölprovning!

Champagneprovning

29/7 13:00 - 14:30 Arkipelag

Det finns ingen dryck som skapar så mycket glädje som bubbel. På den här provningen får du prova tre Champagner och tre mousserande referensviner från Frankrike, Tyskland och Italien från småodlare. Vinerna serveras tillsammans med matchande tilltugg. Det finns ingen dryck som är så förknippad med glädje, skratt, myter, citat och historier som Champagne, på den här lättsamma och roliga provningen får du höra några av dem.

 

Jag kommer att prata om druvor, framställning, olika stilar, men fokus ligger på att kombinera dessa fantastiska bubblor med olika tilltugg. Pris 555,-. För mer info eller anmälan mejla erik@grodahl.se eller ring 076-039 33 33. Varmt välkomna!

bottom of page