top of page
  • info403797

Kockjobb, kock Luleå - Hitta ditt drömjobb på restaurang Arkipelag!

Är du en passionerad kock Luleå som söker kockjobb med erfarenhet och passion för matlagning? Då är Arkipelag i Luleå platsen för dig! Vi söker nu en engagerad kock att bli en viktig del av vårt köksteam. Hos Arkipelag får du möjligheten att arbeta med högkvalitativa råvaror och skapa kulinariska upplevelser utöver det vanliga.

kockjobb Luleå

Vår restaurang erbjuder en unik och inspirerande arbetsmiljö, där vi värdesätter kreativitet, precision och passion för matlagning.


Oavsett om du har en gedigen utbildning inom matlagning eller är en självlärd mästerkock, är du välkommen att ansöka hos oss. Vi tror på att ge utrymme för personlig utveckling och kreativitet, samtidigt som vi håller hög standard och strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar.


Som kock på Arkipelag kommer du att få arbeta med en varierad meny och skapa smakfulla rätter som inspirerar och överraskar våra gäster. Vi sätter stor vikt vid kvalitet, presentation och smakbalans, och du kommer ha möjlighet att utveckla dina färdigheter inom matlagning och gastronomi.


Sök nu och bli en del av vårt härliga team! Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till Mari Wigren på mari@restaurangarkipelag.se


Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande karriär i köket hos Arkipelag!

451 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page